Hjelp til å hjelpe!

Helt utrolig fantastisk!!!! -  Får hjelp til å hjelpe!

Det er helt fantastisk å tenke på, og vi ønsker her å skrive det for å dele den fantastiske oppmuntringen med flere. I oppdatering som vi sender til faddere og støttepartnere, fortalte vi om den forferdelig vanskelig situasjonen som spesielt slum-befolkningen i India står overfor... se posten under fra 5. april. I etterkant av det ble vi kontaktet og spurt om det var greit om det ble tatt initiativ til å samle inn penger til å hjelpe med å gi slumbefolkningen matforsyninger. Klart det var det! Jo flere som er med å hjelper jo bedre er det. Spread arbeiderne har allerede vært i gang med små-forsyninger av mat, men nå som flere er med å støtter, så blir det mer mat til flere! Behovet er stort. Og blir større. Myndighetene i India hadde i utgangspunktet gitt 21 dagers portforbud, men det er nå utvidet til å gjelde fram til 3. mai! Vi skjønner jo godt hvorfor det må bli slik, men situasjonen gjør det jo enda værre for slum-beboerne å få tak i mat.

Vi er kjempetakknemmelige til Med Hjerte For India for initiativet de har tatt til å være med å samle inn penger til mat til skolebarna og familiene deres i slummen. Tusen takk til alle dere som har vært med å støtte. Enhver krone er verd så mye! Sammen kan vi hjelpe mange med mye!

Vi følger situasjonen til de herlige skolebarna og familiene deres i India, og kommer med nye oppdateringer om situasjonen i India, og arbeidet, her på bloggen.

Legger ved noen bilder fra matforsynings-pakkene til familiene i slummen.




Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.

India - disse dager.