På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.



Sangita (fra Spread) dro for å besøke Sangeeta, som er moren i en av fadderfamiliene fra en av slummene vi arbeider i. Her sitter begge mødrene sammen med døtrene sine og prater om livet og dagen som har vært, så langt. Som en del av oppfølgings-programmet med fadderfamiliene og de troende, drar både Vikrant (mannen til Sangita) og Sangita og flere andre av Spreads arbeidere regelmessig ut i slumområdene for å se og høre hvordan det går med de som bor der. På grunn av pandemien har det i løpet av det siste  1 1/2 år vært begrenset hvor ofte og hvor lenge de har hatt mulighet til å være tilstede i de forskjellige slummene. Besøkene har da vært begrenset, men heldigvis har vi hatt mulighet til å oppnå en viss kontakt via telefon. Nå som samfunnet har åpnet opp litt, er det lettere å ta turen til slummen for å ta en prat.


Nysgjerrige barn fra slummen står i kø.
Spread International har gjennom pandemien arrangert flere samlinger for matutdeling. 




Vi ønsker å gi til alle som trenger det. Her får uteliggere nye klær.


Og mat!
Hvis du ser nøye på bildet, kan du se "huset" til denne mannen i bakgrunnen. Det består av en presenning som holdes oppe av en stokk.


På hjemmebesøk.


Besøker en familie vi har kjent i mange år. Ja, helt siden barna var veldig små. Tida går fort, og nå er størstejenta (til venstre) gift og skal selv ha barn.



Stilas er på plass! Stilas settes opp av bambusstokker som bindes sammen. Det er helt fantastisk at det funker, men det gjør faktisk det. Ser ikke ut som det innleide firmaet er stresset over sikkerheten til arbeiderne sine. Vi ber om beskyttelse for dem!


Her er mursteinene på plass! 


Og sementsekkene! 



En liten snutt av aktivitetshallen fra insiden. Åh som vi gleder oss til det blir ferdig.
- Da skal barna og ungdommene få muligheten til å virkelig utfolde seg her, med mange forskjellige type aktiviteter, sport og hobbier.


Men det er enda en stund til. Hver dag er likevel en dag nærmere. Vi gleder oss over hver dag vi får i gave fra Gud, samtidig som vi også gleder oss over hver dag vi legger bak oss, for det er jo en dag nærmere de ting vi gleder oss til:), som å se aktivitetssenteret ferdig.


Litt skummel action med slanger på området. 


Hvis du ønsker å være med å støtte et fadderbarn med skolegang, en fadderfamilie med hjelp til mat og klær, til bygging av aktivitetsenteret, til utstyr til aktiviteter og ulike type sport og hobbier, til underhold for menighetsplanterne eller annet, så er du hjertelig velkommen! Ta gjerne kontakt med oss. Kontakt informasjon finner du på bloggen her: på en under-overskriftene /knappene over. 
Kanskje hører vi ifra deg?


Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

Litt om oss da!