Ja, heisann ja! Der var du, igjen (?) ! ;)

Ja, naa er vi slutten paa foerste maaned i det nye aaret. hm...det var jo jysst jul, og naa er det 'snart' paaske... :)...vel, ikkje rekti ennaa :)

Poster noen nye bilder. Litt miks aa match her! Haaper det faller i smak :)

hm....tar for lang tid akkurat naa.... faar proeve igjen senere. Kom innom igjen og sjekk 'nye' bilder (forhaapentligvis:).

Ellers,
Kan jo 'jabbe' litt da.
Jula var bra her! Fulle rulle med 'julemoeter', broennboring, i tillegg til 'alt' det andre! Broennboringen gav resultater og det ble vann hvert ett sted. Innstallerte en vannpumpe i Raj Nagar slummen (der hvor vi har Day Care Center), til glede for mange der. Til tross for at behovet er der, og at folk gleder seg over aa ha faatt tilgang til vann fra pumpe, saa har kanskje 'fristelsen til aa ta utstyret' blitt for stor, og trist nok saa er 'pumpeutstyret' blitt 'borte vekk'.... Saa rart som det kanskje hoeres ut, saa er det noen som er paa 'raid' etter slike ting ogsaa, og Raj Nagar Slummen har ikke sitt beste rykte for 'ro og orden'...og vel...vi gir ikke opp. Dag-hjemmet og arbeidet vi driver der gaar paa for fullt. I gaar, 26tte januar, saa hadde vi 'helse-sjekk-leir' (medical camp) der, og 40 pasienter kom til behandling.


oi, naa kommer skolebussen til stephan. maa gaa.

Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.

India - disse dager.