Takk og Pris!

- I aar har vi blitt saa utrolig velsignet, og har hatt muligheten til aa grave 28 broenner her I Nagpur. Alle 28 vannpumpene ble installert med 100 % suksess! Takk og pris til Herren for det!!!




Takk til Gud, og innvielse av den nye broennen og nyinnstallerte vannpumpa!



Kvinner i landsbyen tester ut den nyinstallerte vannpumpa!





Landsbygutt smaker paa vannet!










- Flere velsignelser (alt det gode kommer fra himmelen!!!) : 2 av arbeiderne her som arbeider I utenforliggende omraader av byen har faatt en motorsykkel hver! Naa kan de lettere komme seg rundt til de forskjellige husmenighetene hvor de arbeider. Prisskje Gud! Takk til Ham, og til dere for stoetten dere bidrar med. Dere hjelper oss med aa hjelpe andre til aa naa ut!

- Paa midtaaret hjalp vi til med aa sende en av noekkelarbeiderne her; Sunil og Rani Shejul og familien for aa delta paa ett treningsprogram ‘ School of Aposolic ministry’ I byen Varanasi. De kom tilbake med ny innsikt og ny iver og gloed etter aa tjene Herren.

- Det ble arrangert en ungdomsfestival her I byen, og vi sendte omlag 100 ungdommer for aa delta. De kom tilbake med brennende hjerte og skikkelig iver etter aa tjene Herren paa fulltid.

Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.

India - disse dager.