Litt om oss da!

Vi har det helt topp!
Maa jo innroemme at vi enda kjenner litt paa tomheten etter at Tolli og Heidi og Emmanuel, Marianne og Jonathan reiste. Stephan var veldig lei seg og trist naar de skulle reise. De var her hos oss 3 1/2 ukes tid i september/oktober, og det var vannvittig moro! Vi storkoste oss! Stephan var helt i hundre; kjempestas med besoek og flere 'legekamerater' tilgjengelige hele dagen lang!!! Det var midt i blinken vet'u! Gleder oss til neste gang de kommer, snart haaper vi!!!

Ellers, saa gaar tiden for det meste til arbeidet. Det gaar paa for fullt og vi gleder oss over det!
Suhas er veldig travel. Han har en gloedende iver etter aa naa ut med Guds Ord og dele Jesus kjaerlighet! Og det er saa fantastisk aa se resultatene av arbeidet; se mennesker moete Jesus!




Stephan har begynt paa en ny skole her i Nagpur! Han er blitt stor gutt naa; 3 aar I juni. Han trives paa skolen og laerer masse. Han har laert aa bade si og skrive alfabetet, og skriver og teller som bare det. De holder paa aa terpe fra 1 – 100….saa det blir jo mange tall for ei lita hand….he-he….Forrige uke hadde de 'Fancy Dress - competition' og da skulle han kles ut som ei sol. Saa da var det ut og kjoepe papp og lim! Paa bildet kan dere se resultatet! Han var veldig kry da han kom hjem og viste fram en premie; og fortalte at han hadde vunnet! Han er en herlig gutt med mye futt!!!


Jeg,(wendy) er hjemme med Stephan, og ellers ute paa ministy. I kvinne ministrien moetes vi 2 ganger i uka, og utenom det saa gaar Stephan og jeg paa misjonsstasjonen naar det ellers passer, og er med Suhas paa moete og arbeid naar det passer slik.
Det er herlig aa vaere tilbake sammen i Nagpur igjen!

Det blir vaar 2ndre jul i 'det nye' huset, og vi gleder oss til aa pynte og lage til juledekorasjoner. Det er kommet mange flere familier i hus-kolonien/byggefeltet her. En av familiene er kristne, mens resten er hinduer. Vi har tenkt aa ha en liten julefest for de som har flyttet inn og for de som jobber paa byggeanlegget her. Gleder oss til det!

Det er herlig aa vaere I fellesskap med Jesus. Og helt fantastisk aa vaere en del av det arbeidet som vi er med i. Vi er saa utrolig takknemmelige til Jesus for det!

Tusen takk for at dere er med og ber for oss! Det betyr saa utrolig mye for oss. Boenn er saa ubeskrivelig viktig! Og hjertelig tusen takk for at dere som staar sammen med oss oekonomisk ogsaa; det er en utrolig hjelp for oss, og gjoer det mulig for oss aa hjelpe andre her! Sammen bygger vi Guds Rike! Vi er 1 kropp med forskjellige funksjoner, slik det staar om I Bibelen, og sammen arbeider vi for aa naa ut med evangeliet, og sammen har vi ett maal ; aa opphoeye Hans navn!
Tusen takk alle sammen!

Vi oensker dere alle en riktig god julefeiring og ett flott og spennende nyttaar!

Vi snakkes, og skrives.

Mange klemmer fra alle oss tre
Suhas og Wendy og Stephan

Og hilser paa vegne av alle I Din Bandhu her I Nagpur!

Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.

India - disse dager.