Litt om oss!




Heisann ja!
Vi har det bare bra. Vi svever enda under skyene etter den flotte tiden vi hadde sammen med mamma og pappa da de kom og besoekte oss her I Nagpur. Helt herlige 4 uker. Foeltes helt rart og tomt de foerste dagene etter at de hadde reist. Men naa faar vi bare leve lenge paa de goeyale minnene vi har, og bare glede oss til neste gang de kommer!!!
Ja, vett’u kaa? … de er jo helt gale mamma og pappa vet’u!!! Vi har jo kjoept nytt hus, ikkje vel. Vel, naa ska dokke hoere….mamma og pappa de fant ut at de skulle moeblere hele huset vaart…..saa da bled et ny flott sofa, og bord, og kjoekken spisestue-sett, og seng og skap til stephan og bilder og lamper og gardiner….ja ALT! Og saa blei det SAA fint kan dokke tru. Ja, bare kom og sjaa sjoel!!! J Tusen hjertelig takk pappa og mamma!!! Vi er overmaate velsignet, og vannvittig takknemmelige!!!
Helles….
Saa er det futt og fart I ministrien, og SUhas har mye aa ta seg til. Stephan er det ogsaa mye futt og fart hi. Han racer rundt hele dagen. Ja til og med naar han sover er det ikke ro? He-he…En skikkelig speedster det ja! J Bare godt det at han er aktiv og full av liv! Det er jo en velsignelse det!
Joda…helles saa er det ikke mere nytt naa tror jeg. Oh..huset ja, det er igrunn ferdig det ja. Og innflytteklart. Bare vente litt til saa….saa snart! J Jippi. Da blir det JUL I nytt hus!!!!!
Vel, snakkes.
Klemmer I massevis fra okke alle tri,
Suhas og wendy og stephan

Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.

India - disse dager.