Samaritans Purse Gaveutdeling

Dette aarets Samaritan Purse Gaveutdeling er I full gang. Maalet vaart era a naa ut til barn som er I fengsel, barna I slummomraadene og ogsaa til barna som bor I landsbygder og I rural-omraader. Vaer saa snill og be for at disse barna skal bli kjent med Jesus og bli frelst.









Paa bildet over er gutta boys i gang med aa losse ut av lastebilen. De arbeidet hardt og holdt paa til langt paa natt. Denne lastebilen har 500 slike bokser, tilsammen 6500 gaveesker.

Her paa bildene nedenfor kan dere se bilder fra gaarsdagens gaveutdeling. Vi hadde utdelingsprogram paa misjonshuset her, og 170 barn fra de naerliggende slumomraadene kom. Etter utdelingsprogrammet kom det stroemmende rundt 30 barn til, saa godt og vel 200 alt i alt. Noen av barna kom fram for aa synge "jesus-sanger" (som de kaller det) for resten av gjengen. De er saa frimodige og herlige atte!


Bildene nedenfor er fra en landsby hvor vi delte ut gaveesker. Barna var veldig nysgjerrige, og veldig ivrige og glade baade for aa laere nye sanger og for aa motta 'gave'.




Comments

Popular posts from this blog

Litt om oss!

På besøk i slummen for å treffe Sangeeta og familien hennes.

India - disse dager.